FAQ

FAQ - Vanliga frågor och vanliga svar

Vad är hypnos och hur fungerar det?
Hypnos är en teknik man använder för att uppnå ett djupare, transliknande tillstånd mycket likt det du upplever precis när du är på väg att somna på kvällen eller i mellanstadiet mellan sömn och vakenhet på morgonen.

Varför hypnos?
I ditt vakna tillstånd har du tillgång till ca 5-10 % av all den information och all den kunskap du tillägnat dig under ditt liv. På gott och ont.
Det vi känner, tänker och gör styrs till stor del av vårt undermedvetna sinne. I vårt undermedvetande lägger vi tankar, känslor och beteenden. Vi lägger allt som vi ser, hör, känner och upplever i vårt undermedvetna sinne.

Med hjälp av hypnos kommer man förbi den brandvägg som så säkert vaktar på våra minnen och möjliggör föränding.

Vad är RTT och vad är det för skillnad på vanlig hypnos och RTT?
Precis som i alla branscher så går även utvecklingen inom hypnosen framåt. RTT är en metod framarbetad av Marisa Peer. En fantastisk hypnoterapeut i England som under de senaste 30 åren arbetat med många, många av världens ledare, skådespelare, offetliga personer. Genom sitt arbete har hon kommit i kontakt med KBT, NLP, hypnos, psykoterapi mm och har samlat det bästa från alla världar och tagit fram denna Rapid Transformational Therapy (RTT)
RTT är känt för att snabbt och effektivt kunna skapa varaktiga förändringar av tankar, känslor, handlingar och upplevelser.

Hur känns det att vara hypnotiserad?
Trans genom hypnos är ett fokuserat, avslappnat tillstånd och det känns olika för alla men man kan summera det med att man är helt fokuserad på det som sker. Jag som hypnotisör kan inte få dig att göra något som du själv inte är bekväm med.