Förändring – det tar oftast emot

Att göra en förändring i livet tar oftast emot.
Det beror på att hjärnan vill hålla oss kvar i det som är vant och bekvämt. Man vet vad man har men man vet inte vad man får och det är läskigt så det är bättre att stanna kvar där man är även om det inte är precis som man vill ha det.

ALLT BÖRJAR MED EN TANKE. Vill du skapa dig ett bättre, friskare, roligare liv så måste du ha en plan, en tanke på vad du vill. Det är lätt att veta vad man inte vill så många kör fast redan där. Ta ett papper – skriv ner vad du INTE vill. Det borde resultera i en lista som du kan titta på för att se vad du faktiskt vill istället.

Du vill säkerligen INTE känna dig osäker, stressad och orolig – då vill du säkert känna dig trygg, lugn och avslappnad.
Ta fast i de tankar och i de saker som du faktiskt vill.

Sätt dig ner ett par minuter varje dag och blunda.
Ta några djupa andetag och måla upp en filmduk framför dig innanför ögonlocken. På filmduken väljer du filmen. Kanske kan du se dig själv som en talare på en stor scen framför hundratals åhörare. Kanske är din kropp frisk och stark och du är ute och gör saker som du inte kunnat på lång tid. Kanske ser du dig själv med den vän eller partner som du alltid velat ha, den som förstår dig och tröstar och finns där när du behöver stöd.
Oavsett vad du ser – måla upp bilden på din filmduk, stor och färgglad. Känn hur du med lugn och styrka är den du vill vara. Känn det i hela kroppen.

Du kommer inte få någon förändring av ditt liv så länge som du går i samma tankar och gör samma saker som du gjorde igår och dagen före det och förmodligen dagen före det.

DU bestämmer hur du vill göra din förändring.  
Det är dags att utmana dina hjärnspöken!

Allt börjar med en tanke och det är dags att ta tag i den där tanken NU! Med hjälp av hypnos kan man styra tankarna dit man vill att de ska gå. Vad du ska fokusera på. Lär dig fokusera på det du tycker är viktigt i ditt liv. Vad ska du förändra idag?

#hypnos #Förändring #tankekraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *