Förändringsarbete

Dags för en förändring i mitt liv – kanske även i ditt?

Det senaste året har för min del varit en fantastisk, skön period där jag gett mig själv chansen att hitta min innersta kärna.
I 17 år före det har jag haft ett underbart, roligt och stimulerande jobb där jag verkligen har trivts… men jobbat JÄMT.
Jag tänker på mina barn som fått följa med på styrelsemöten, aktiviteter och saker som varit del av mitt jobb därför att jag prioriterat det framför dem.
Min man som suttit hemma kväll efter kväll och väntat på mig med maten för att jag jobbat och jag har hela tiden intalat mig själv att jag valt detta, jag ville detta.

För lite drygt ett år sedan gick jag till en terapeut som såg mig, hon såg genom mig.
Hon sa till mig att söka mig bort från mitt jobb, att det var inte bra för mig. Jag höll på att brinna upp. Jag skrattade bort det och sa att ja ja.. jag ska, jag ska!
Nästa gång jag kom till terapeuten sa hon till mig riktigt på skarpen -Du måste sluta på ditt jobb! Där och då bestämde jag mig. Det får bära eller brista. På väg därifrån ringde jag min man och frågade om jag hade hans stöd om jag sa upp mig. Även han tyckte det var ett klokt beslut så japp, jag ringde min chef och bad att få sluta på mitt fina jobb.

Sen då?
Jag vill inte ha ett jobb där jag hamnar i samma ekorrhjul igen.
Jag vill leva! Nu gör jag min förändring till det liv jag vill leva!

Hypnosen kom in i mitt liv redan år 2000 när jag arbetade som massageterapeut. Jag tänkte då att det kunde vara ett bra komplement. Då var jag inte helt redo och gick inte klart kursen som jag anmält mig till. Nu däremot, skulle jag läsa in den för att jag ville lära mig något nytt och jag blev dränkt i information om hypnos från så många olika håll plus att jag hade ett skyhögt blodtryck som jag tänkte få ner med hypnos ( en av alla bra användingsområden med hypnos). En kurs har lett till den andra och nu har jag ett nytt liv med hypnoterapi som bas. Jag har fått en chans och ett otroligt bra verktyg som jag kan använda för att hjälpa mina medmänniskor. Allt börjar med en tanke och med tankens kraft kan vi försätta berg.
VILKA TANKAR LÅTER DU STYRA DITT LIV?

Jag brinner för alla ungdomar som mår dåligt. Jag brinner för småföretagaren som får kämpa för att få vardagen att gå ihop. Jag brinner för alla som inte kan se ett ljus i mörkret.
Jag brinner för alla som har det svårt och som behöver en förändring för att må bra.
jJag brinner för alla som saknar mål och mening.
Jag vet att livet kan ändra sig om man bara är redo att släppa taget.
ÄR DU REDO ATT SLÄPPA TAGET?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *